Be comfortable wherever you are
On the market for more than 15 years
From campers for campers
Trendy accessories that provide comfort
 • English
 • Kampeer & Caravan jaarbeurs 2022

  16 / Sep / 2022

  Kampeer & Caravan jaarbeurs 2022

  Van 5 t/m 9 oktober kun je ons vinden in hal 12 bij de Kampeer & Caravan jaarbeurs in Utrecht. Bewonder onze producten die schitteren in de aanwezige Karsten tenten en ervaar zelf het comfort, de functionaliteit en natuurlijk de stijlvolle look van onze producten.

  Kamperen volgens de laatste woontrends is zo 2023!

  Je ziet het steeds vaker als je op de campings rondloopt, er is een duidelijke nieuwe trend gaande: “kamperen in stijl“. Daar waar vroeger de kampeerspullen vooral praktisch moesten zijn, zie je nu steeds vaker dat de beperkte ruimte in de auto of caravan wordt volgeladen met vooral leuke spulletjes waarbij je ook op de camping jouw smaak kunt laten zien. De lichtslingers met katoenenballen zijn een enorme hit en vooral als de kleuren ook nog eens matchen met de kleuren van je tent en andere kampeerartikelen. Het is een trend die niet alleen wordt gedaan uit smaak maar er zit ook regelmatig een duurzaamheidsaspect achter.

  Campingproducten worden ook gewoon thuis gebruikt

  Waarom zou je een kampeerstoel in de winter op zolder ergens verstoppen terwijl je deze gewoon het hele jaar door kunt gebruiken? Deze vraag wordt steeds vaker gesteld en er wordt ook vaker nagedacht bij de aanschaf van kampeerproducten. Door net even een iets mooiere en duurdere stoel te kopen, kan deze best een hele zomer ook in de tuin of balkon gebruikt worden. Deze beslissing wordt steeds vaker ook genomen vanuit een duurzaamheidsgedachte en het voorkomt dat je een zolder vol prullen hebt die je slechts enkele keren gebruikt. Veelal zijn deze spullen zo goedkoop mogelijk gekocht omdat je het zo weinig gebruikt. Maar vanuit duurzaamheidsoogpunt kun je beter een goede stoel, tafel of lamp kopen die je vaker gebruikt.

  Kampeerartikel merken volgen deze trend

  Er zijn diverse bedrijven die op deze nieuwe trend inspelen en zorgen dat de producten van hogere kwaliteit zijn en een mooiere uitstraling hebben volgens de laatste woontrends. Human Comfort is deze weg ingeslagen en haalt zijn inspiratie uit bijvoorbeeld Japan, het land waar men het hele jaar door kampeert en vooral kampeert met natuurlijke materialen en leuke kleuren. Deze kleuren zijn niet echt de smaak van de European en om deze reden heeft dit bedrijf een vertaalslag gemaakt. Mooie natuurlijke materialen in combinatie met de laatste Europese trends op het gebied van wonen.

  Zo wil ik ook wel gaan kamperen

  In de afgelopen twee jaren is in samenwerking met tentenmaker Karsten Tenten begonnen met het inrichten van tenten in de showroom van winkels. Onverwachts bleek deze manier van inspireren heel goed aan te slaan en tijdens het inrichten van de tenten werd vaak gehoord dat men zei: “maar zo wil ik ook wel kamperen” . Leuk om te zien dat steeds vaker foto’s worden gedeeld van volledig ingerichte tenten op Instagram en Facebook. Het imago van kamperen is sowieso de afgelopen jaren positief veranderd en is het een bijzonder leuke manier van vakantievieren geworden. Wil je ook inspiratie opdoen en de laatste woontrends terugzien op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs? Bezoek dan hal 12 en laat je inspireren.

  Leave a comment

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Your email address will not be published

  * Required fields

  By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »