Slaapzak Flexibel “Carnac”

Flexibele slaapzak voor warme en koude nachten: “Carnac”
flexibele slaapzak Carnac
Dat Human-Comfort producten ontwikkelt in samenwerking met kampeerders levert vaak hele praktische oplossingen op. De flexibele slaapoplossing “Carnac” is de jongste aanwinst in de collectie van slaapzakken, slaapmatten en kussen voor de comfortabele kampeerder. Deze extra brede katoenen slaapzak heeft twee verschillende diktes. De ene zijde van de “Carnac” is gevuld met 280gr/m en heeft een comfort temperatuur van 6 graden. De andere zijde is gevuld met een vulling van 400gr/m en hierdoor extra warm en heeft een comfort temperatuur van 0 graden. Doordat de ritsen van twee kanten geopend kunnen worden, kan indien gewenst meer ventilatie gecreëerd worden aan de onderzijde van de slaapzak.

Door deze twee verschillende vullingdiktes kan, afhankelijk van de buitentemperatuur, de slaapzak worden omgedraaid en hierdoor meer of minder warmte bieden. De slaapzak is voorzien van een zacht flanel katoenen binnenzijde en de buitenzijde is Perkal katoen. Hierdoor is de slaapzak goed isolerend en kan men ook op de camping “slapen zoals thuis
Net als alle andere slaapzakken van Human-Comfort heeft de “Carnac” ook binnenslaapzak fixatiepunten. Hierdoor kan een katoenen binnenslaapzak worden bevestigd in de slaapzak welke goed op de plaats blijft zitten. Er zijn diverse binnenslaapzakken beschikbaar. Er is een katoenen binnenslaapzak in een één- en tweepersoonsvariant, maar in beide maten is er ook een thermische variant beschikbaar welke enkelzijdig gevoerd is waardoor voor elk seizoen een slaapoplossing beschikbaar is.

Verkrijgbaar bij de Human-Comfort dealers in Nederland en België voor € 99,95

Meer informatie: “Carnac”

TIP: de ondergrond van een tent is vaak erg koud. Een zelf opblaasbare slaapmat isoleert veel beter dan een luchtbed. Het voorkomt optrekkende kou en rugklachten tijdens de kampeervakantie. Er zijn slaapmatjes vanaf 5 cm dikte tot 10 cm dikte en deze kunnen eventueel nog meer comfort geven met een matrashoes op maat. Human-Comfort; “slapen zoals thuis”.