In het nieuws

( 15 april 2020)

Human – Comfort ondersteunt SVR actie voor campings

Dat de huidige coronacrisis gevolgen heeft voor kleinschalige campings zal u niet verbazen. De campings zijn gesloten óf zijn zeer beperkt open voor kampeerders met eigen voorzieningen. Reserveringen worden geannuleerd en de doorgaans populaire voorjaarsarrangementen vallen in het water. Wij stropen de mouwen op samen met SVR en andere ondernemers en gaan deze campings NU helpen, met een ludieke actie!

Meer info: https://svrwinkel.nl/svr-actie-corona/

( 27 maart 2020)

Kamperen tijdens Corona : “Veilig Tuinkamperen”

Is de tuincamping de oplossing voor de quarantaine?

De hele wereld staat op zijn kop. Het Corona virus heeft er voor gezorgd dat we met zijn allen noodgedwongen thuis zitten. Deze situatie zijn we niet gewend en elke vierkante meter in het huis wordt nu gebruikt door het hele gezin. Voor buitenmensen, en dat zijn kampeerders, is dit een ongemakkelijke situatie. Daarnaast dreigt ook de vakantie die we gepland hebben, niet door te kunnen gaan. Er is nog veel onzekerheid of camping open gaan of uit veiligheid gesloten blijven. Is dit het begin van het nieuwe kamperen? “Tuinkamperen”.

Bron: Ilovekamperen.nl

 

 

 

 

( 14 juni 2019)

I Love Kamperen test: Cosy lamp Florac Plus

Blogster Karin Horstman van I Love Kamperen heeft een leuke tekst geschreven over haar ervaringen met de Cosy lamp Florac Plus. Dit artikel vind je hier

Meer informatie over deze lamp met speaker op deze website is hier te bekijken.

 

 

( 26 mei 2019)

Human-Comfort en Karsten Tenten samen naar de vakbeurs ISPO Outdoor

30 juni a.s. organiseert de ISPO voor het eerst de outdoor vakbeurs in München. Wij zullen samen met  Karsten Tenten de nieuwe collectie tonen voor het seizoen 2020.

Meer informatie: hier

( 21 mei 2019)

Demonstratie 25 mei Mazzelshop Leeuwarden

Zaterdag 25 mei zijn wij aanwezig bij de Kampeerdagen van de Mazzelshop in Leeuwarden.

Meer informatie: hier

( 21 april 2019)

Praktijktest Schapenfleece picnic- kleed/deken Santec

De ultieme test van het comfortabele picnic kleed annex outdoor deken “Santec” is geslaagd. De vuilafstotende polyester onderzijde was goed bestand tegen het gras en de schapen gaven goedkeuring aan de heerlijk zachte fleece welke lijkt op schapenvacht. Testresultaat: positief!

( 18 april 2019)

KCK Minitest slaapmat met hoes

De redactie van de Kampeer en Caravan Kampioen heeft een minitest gedaan van de Gentilly slaapmat met de matrashoes Ablis Thermo cover.

Lees meer: hier

( 12 april 2019)

Uitleg nieuwe collectie aan medewerkers bij Hendriks Kampeerwereld

Bij de aanvang van het kampeerseizoen is het altijd weer leuk om de verkoopmedewerkers van de kampeerspeciaalzaken op de hoogte te brengen van de noviteiten. Vandaag bij Hendriks Kampeerwereld uitleg gegeven aan verschillende groepen medewerkers. De foto zegt genoeg…. “comfortabel testen tijdens de uitleg”

( 11 april 2019)

Nieuw: Lichtgewicht pomp met ingebouwde accu

Deze lichtgewicht pomp met ingebouwde accu welke is op te laden via een usb kabel is door zijn compactheid uniek in zijn soort.

( 05 april 2019)

Nieuw: Human-Comfort oplaadbare lamp met bluetooth speaker Roussy

Onder het genot van je eigen favoriete muziek in de tent genieten van sfeervol en praktisch licht. Dit kan met de houten oplaadbare lamp  Roussy.

( 04 april 2019)

Win een Human-Comfort kadobon t.w.v. € 100,00 bij ilovekamperen.nl

I love kamperen is een blog van Karin Horstman met kampeernieuws, recensies en tips. Zij maakt graag de bekende plogs (fotoblogjes) over haar eigen ‘avonturen’ op de camping of bijvoorbeeld op beurzen. Ze schrijft ze met een knipoog en veel plezier. Lees meer….

Winnen? https://ilovekamperen.nl/human-comfort-winactie/

( 03 april 2019)

Nieuwe collectie Human-Comfort is nu beschikbaar

In het afgelopen jaar zijn we weer met veel inspiratie bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuwe uitgebreide lijn Kampeerartikelen. De nieuwe collectie is breed en breed inzetbaar. Niet alleen op de camping, maar ook thuis of in de tuin kun je genieten van deze stijlvolle producten. Een impressie…… https://youtu.be/croHsS2YzVU

( 29 juni 2018)

Demonstratie bij Karsten TravelStore in Zwaag

Zondag 2 juli a.s. zullen wij aanwezig zijn bij de demonstratiedagen met het thema “slapen op de camping” bij Karsten TravelStore in Zwaag. Tijdens deze dagen kunt u kennis maken met alle noviteiten op het gebied van comfortabel en compact slapen op de camping. Naast de diverse slaapmatten die u kunt testen wordt ook uitleg gegeven over de verschillende slaapzakken en wordt de noviteit “de Bamboe slaapzak” onder de aandacht gebracht. Wij zijn aanwezig van 12:00 – 17:00 uur. Meer informatie over Karsten TravelStore: www.karstentravelstore.nl 

(02 januari 2017)

Demonstratie bij Europese Camping Beurs in Zwaag

Op 28 januari a.s. wordt wederom in Zwaag bij Karsten TravelStore de Europese vakantiebeurs georganiseerd. Naast diverse campings zal ook Human-Comfort aanwezig zijn en demonstraties geven over de laatste ontwikkeling op het gebied van comfortable slapen op de camping. Meer informatie :  klik hier

(25 september 2016)

Preview nieuwe collectie 2017

De testfase is voorbij en inmiddels is de nieuwe collectie voor 2017 bekend. Het atornac-slaapmat-lrssortiment 3D slaapmatten wordt uitgebreid met een aantal andere maten en daarnaast een zeer luxe 3D slaapmat met Stretch boventijk. Slapen wordt zo wel heel aangenaam (en toch betaalbaar) op de camping.

 

(24 juli 2016)
Wij zijn de nieuwe collectie 2017 aan het testen (24/07 -15/08)

Omdat de meeste producten alvorens ze in de winkel verschijnen door ons zelf worden uitgetest zijn we momenteel onderweg. Nieuwe slaapmatten, slaapzakken en kussens worden momenteel uitvoerig getest. Dit betekent een vertraging in de reactie op eventuele mail welke wordt gestuurd. Mochten er dringende zaken zijn, verzoeken wij u contact op te nemen met onze dealers. Alle overige mail worden wel gelezen maar met enige vertraging beantwoord. Onze test ervaringen zullen we uiteraard binnenkort met u delen via deze website.

(30 juni 2016)
Kampeermagazine KCK (ANWB) test kussens: Dubbele winnaar “Human-Comfort”

Naast de titel “Testwinnaar” heeft het nekkussen Bousse ook de titel “Voordelige keuze” gekregen in de test welke onlangs werd gedaan voor de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB.

Meer informatie over deze test: klik hier

Test KCK kussens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


(21 juni 2016)
Kampeermeneer test 3D slaapmat “Talmont”
Benieuwd naar zijn ervaringen? Klik hier
kampeermeneer

 

 

 

 

 

 

(21 juni 2016)
Demonstratiedagen Human-Comfort
Regelmatig worden er demonstratiedagen gegeven van de diverse Human-Comfort producten. Onderstaand een overzicht van de aankomende demonstratiedagen.

Aankomende demonstratie dagen:
Zondag 26 juni 2016: Liv Outdoor, Zaandam
Zondag 3 juli 2016: Karsten TravelStore, Zwaag

Meer informatie: Klik hier

(30 mei 2016) “Prinsheerlijk slapen” volgens de KCK!

Artikel KCK Prinsheerlijk slapenIn het mei-nummer van de KCK werd uitgelegd hoe er prinsheerlijk geslapen kan worden op de camping. Meer informatie over de hoes:
https://www.human-comfort.com/product/compact-cover-ainhoa-uni-double/
https://www.human-comfort.com/product/compact-cover-ainhoa-uni-single/

 

 

 

 

(11 mei 2016)
Wat voor weer wordt het vandaag?

weerVoor kampeerders zijn de weersverwachting app’s een uitkomst. Het weer bepaalt de planning voor de dag op de camping. Maar ook ‘s nachts, slapend in een tent, zijn de weersomstandigheden goed om te weten. Wordt het puffen van de warmte of rillen van de kou? Met de nieuwe slaapzak van Human-Comfort: “Carnac” is het mogelijk om hier op in te spelen…. meer informatie “Flexibele slaapzak”

(3 april 2016)
Slaap, kindje, schaap…

PillowsIntroductie:

Nieuwe lijn met comfortabele reisartikelen waaronder reiskussentje, hoes voor luchtbed, hoes voor slaapmat en compact hoofdkussen voor de camping, thuis of onderweg. Het materiaal is uniek en superzacht.. als een schaap. Nieuwsgierig? Klik hier

 

 

 

(25 maart 2016)
Nieuwe slaapmat 3D Box-model
De voordelen van een luchtbed en de zelfopblaasbare mat zijn gecombineerd in een nieuw type matras. Meer informatie: klik hier


(15-18 July 2015)
European Outdoor Fair, Germany

Deelname Europese Outdoor beurs Friedrichshafen.

Friedrichshafen Outdoor Human Comfort Fair

 

 

 

 

 

 

(22 juni 2015)
Kamperen…Hoe krijg ik het allemaal in gepakt?

Voor veel kampeerders is het elk jaar weer een uitdaging. Je wilt graag lekker slapen, een goede kampeerstoel, een extra grote tent, een ruime koelbox en het liefst ook nog een koffiezetapparaat mee. De ruimte in de auto is altijd te klein. Hier een aantal tips om het toch mee te kunnen krijgen en een comfortabele kampeervakantie te hebben:

(10 juni 2015)
Human-Comfort heeft een eigen Youtube kanaal geopend voor instructie films en handleidingen.

Meer informatie: https://www.human-comfort.com/?p=1776

youtube logo

 

 

 

 

(02 maart 2015)
Business class slapen op de camping: Slaapmat Atur 91 cm breedMeer informatie: Atur slaapmat met matrashoes

(25 maart 2015)
De oplossing voor koude nachten: “Ainhoa compact luchtbedhoes”
Meer informatie: Ainhoa luchtbedhoes

(09 februari 2015)
Nieuwe slaapsysteem “Flexcomfort”.  Slapen op de camping bij verschillende temperaturen met de Artige XL en Turenne XL
Meer informatie: Flexcomfort slaapzakken

(1 juli 2014)
Impressie beurs China met Holland Camping Group: Holland Camping Group met Human-Comfort naar Beijing

(1 juni 2014)
Human Comfort gaat naar beurs in Beijing China www.hollandcampinggroup.nl

(20 maart 2014)
Interview KCK over Human-Comfort: KCK artikel Human Comfort PDF

(27 februari 2014)
Interview ontstaan van Human-Comfort bij BNR Nieuwsradio: “Zakendoen met”

(18 februari 2014)
Human-Comfort introduceert nieuw slaapsysteem: Kampeerzaken.nl

(2012)
Campinglife Magazine:  Hoe wordt een slaapmat gemaakt?

 

 

 

Meer informatie over Human Comfort