Over ons

Waar tot verleden jaar de slogan: “slapen zoals thuis” de lading dekte van de producten die door Human-Comfort werden ontwikkeld, is de collectie 2019 breder geworden. De onderstaande slogan dekt de lading voor de huidige collectie beter…
“Onderweg met het comfort van thuis”
Human-Comfort heeft als gedachten om kwalitatief hoogwaardige producten te maken, die naast functioneel en compact, ook best mooi mogen zijn. Zo mooi…dat het niet misstaat in de thuisomgeving. Of het nu de tuin is, het terras of zelfs in de woning zelf. Human-Comfort is primair bedoeld voor onderweg op de camping maar kan zeker het hele jaar door gebruikt worden. De inspiratie voor de nieuwe collectie werd op gedaan uit de laatste trends op het gebied van “Home & Living”.

Het nieuwe logo bestaat uit een jonge spruit van een Bamboo plant. Deze milieuvriendelijke grassoort wordt steeds vaker toegepast bij de productie van natuurlijke materialen en ook in de Human-Comfort collectie is dit goed terug te vinden.
Natuurlijke materialen en kleuren zijn de laatste trends en zijn veelvuldig en met zorg toegepast in de jongste collectie.

 

 

Human-Comfort is een innovatief merk met kampeer- en reisartikelen. Het merk is ontstaan in 2006 in samenwerking met de verkopers van verschillende kampeerspeciaalzaken. De klanten van deze winkels hebben vaak de beste ideeën. Dit zijn immers de kampeerders die genieten van hun vakantie en alle tijd hebben om na te denken over hoe zij deze tijd aangenVerpakking HC 3damer kunnen maken.

Deze ideeën worden jaarlijks verzameld en gebruikt door het team dat de producten ontwikkelt en produceert. Door de korte lijnen met de daadwerkelijke fabrikant van deze producten is Human-Comfort telkens weer in staat om producten op de markt te brengen die de kampeervakantie comfortabeler maakt. Uiteraard is het telkens weer een uitdaging om de luxe van thuis zo compact te maken dat het mee kan op vakantie.
Human-Comfort heeft een ruime keuze in vooral artikelen die gericht zijn op comfortabel slapen op de camping, stijlvolle meubelen en sfeervolle verlichting voor thuis en onderweg.