Oplossing voor koud luchtbed

Human-Comfort introduceert compacte hoes voor luchtbed

luchtbed hoes Ainhoa

Ainhoa luchtbedhoes

Slapen op de camping kan wél comfortabel en hoeft niet op een koud luchtbed.
Human-Comfort heeft in de afgelopen jaren vele producten ontwikkeld die het slapen op de camping comfortabel maken. Naast luxe slaapmatten en slaapzakken heeft dit merk ook compacte en degelijke luchtbedden. Echter het slapen op een luchtbed heeft ook nadelen. Vooral de optrekkende kou zorgt er nog wel eens voor dat men niet comfortabel heeft geslapen.

Optrekkende kou voorkomen
De oplossing wordt vaak gezocht in het meenemen van dekens, aluminium matjes en de aanschaf van extra warme slaapzakken. Human-Comfort heeft al enkele jaren hoezen voor luchtbedden in het programma met een toplaag van schuim. Maar niet elke kampeerder heeft de ruimte in de auto om deze mee te nemen. De oplossing hiervoor is de nieuwe luchtbedhoes Ainhoa.

Compact en toch warm
De Ainhoa luchtbedhoes is in eerste instantie bedoeld voor het luchtbed Plaisir van Human-Comfort maar past ook goed op andere luchtbedden met een soortgelijke maat. De zijkant van de hoes is elastisch. De hoes bestaat uit een toplaag van technisch katoen welke is gevuld met een 3D hollow fibre vulling. Deze vulling voelt zacht aan en zorgt voor de extra isolatie. De hoes kan volledig geplaatst worden om het luchtbed en heeft een zilver gecoate onderzijde voor extra warmte regulatie.

Koppelbaar en beschermend
Doordat de hoes bandjes heeft aan de zijkanten kunnen twee hoezen eenvoudig gekoppeld aan elkaar worden waardoor deze niet uit elkaar schuiven. Naast de extra warmte isolatie biedt de hoes bescherming voor het luchtbed waardoor deze langer zal meegaan. Na gebruik kan de hoes gewoon in de machine gewassen worden.

Verkrijgbaar voor € 39,95

Ainhoa Human-Comfort Ainhoa Human-Comfort onderzijde Ainhoa Human-Comfort koppelbaar Ainhoa zilvercoating