Nieuwe slaapmat 3D Box model

Human-Comfort ontwikkelt zelfopblaasbaar isolerend luchtbed

Optimaal slapen en zelf de hardheid van het campingbed bepalen
SSelfinflatable mat Boxmodel “Sarrant 7.5”lapen in de tent wordt met de nieuwe slaapmat van Human-Comfort heel comfortabel. Deze slaapmat zou eigenlijk ook een zelfopblaasbaar luchtbed genoemd kunnen worden. Het heeft de voordelen van zowel een luchtbed en een “self inflating” mat gecombineerd. Het belangrijkste voordeel van een zelfopblaasbare mat is dat dit eenvoudig is in gebruik en een isolerende werking heeft. Het voordeel van een luchtbed is dat deze compact is en de hardheid van het bed zelf bepaald kan worden.

Tunnelstructuur voor optimaal slaapcomfort
DSelfinflatable mat Boxmodel “Sarrant 7.5”oordat de mat is gevuld met isolerend schuim welke is voorzien van horizontale tunnels rolt deze zeer eenvoudig uit, maar ook net zo eenvoudig weer op. Doordat de bovenlaag van deze mat gemaakt is van sterk polyester welke is opgeruwd, ligt de mat ook zeer goed op een schuine ondergrond en wordt er niet zo snel van afgegleden. De mat is voorzien van een zeer ruim ventiel waardoor de lucht eenvoudig toegang heeft tot het schuim. De hardheid van het bed kan zelf bepaald worden door eventueel wat lucht bij te blazen of er iets lucht uit te laten lopen.

Rechte wanden voor een extra groot slaapoppervlakte
De slaapmatten zijn verkrijgbaar in twee diktes. De 10 cm dikke variant is de meest comfortabele versie. De 7,5 cm variant is ook zeer geschikt als oplegmatras in de caravan of vouwwagen. Doordat de matten zijn voorzien van stretch zijwanden en volledig recht zijn kunnen de matten goed tegen elkaar an geschoven worden en is het slaapoppervlakte van 76 cm optimaal te benutten.

Meer informatie over deze slaapmat/luchtbed combinatie:
https://www.human-comfort.com/product/selfinflatable-mat-boxmodel-sarrant-7-5/
https://www.human-comfort.com/product/self-inflatable-mat-boxmodel-talmont-10/

Verkrijgbaar vanaf deze week bij de Human-Comfort dealer voor € 149,95 (Sarrant 7,5 cm) en € 169,95 (Talmont 10 cm)