Nieuwe lijn met reiskussens en hoezen voor luchtbed en slaapmat

Human-Comfort introduceert de ideale “travel buddy”

Travel memory foam neck pillow “Bousse”Een reiskussentje is op zich niet nieuws. Overal zijn deze, vaak opblaasbare reiskussentjes, te verkrijgen. Maar een lijn compacte kussens maken geschikt voor elke reis die ook nog heerlijk zacht en natuurlijk aanvoelt, is een hele uitdaging geweest voor de ontwerpers van Human-Comfort. Maar.. het is gelukt!

Geïnspireerd door de materialen die worden gebruikt in de woonbranche is een lijn ontwikkeld van “comfortabele reisvrienden” in verschillende vormen en maten. De kussenlijn ziet er uit als schapenvacht en voelt minstens zo zacht aan. De kussens zijn klein op te rollen en mee te nemen in de meegeleverde compressietas en gemaakt van verschillende vulmaterialen waaronder zeer zacht traagschuim. Belangrijke bijkomstigheid van deze kussens is dat zij het ook heel goed thuis doen op de bank en daardoor het hele jaar gebruikt kunnen worden.

Om de lijn te completeren zijn er ook twee hoezen ontwikkeld voor het luchtbed of de slaapmat. Door de flexibiliteit van het materiaal past het vrijwel op elke maat luchtbed of slaapmat.

De nieuwe reislijn van Human-Comfort is vanaf begin april verkrijgbaar bij de Human-Comfort dealers