Kampeer inpaktips! (uit de praktijk)

Kamperen…Hoe krijg ik het allemaal in gepakt?

Kampeer inpaktips

Voor veel kampeerders is het elk jaar weer een uitdaging. Je wilt graag lekker slapen, een goede kampeerstoel, een extra grote tent, een ruime koelbox en het liefst ook nog een koffiezetapparaat mee. De ruimte in de auto is altijd te klein. Onderstaand een aantal kampeer inpaktips om het toch mee te kunnen krijgen en een comfortabele kampeervakantie te hebben:

Kampeer inpaktip 1:
De slaapmatten van Human-Comfort kunnen in de matrashoes wel tegen een stootje. In plaats van de mat opgerold mee te nemen kan de mat samen met de hoes, nadat het lucht eruit is geperst, ook in drieën gevouwen in de achterbak gelegd worden. Bovenop de matten kan de tent geplaatst worden en heb je geen last meer van die onhandige rol.

Kampeer inpaktip 2:
Human-Comfort heeft sinds kort ook isolatiehoezen welke compacter zijn. De eerste variant is geschikt voor een luchtbed. Meer informatie:  “Ainhoa”. Daarnaast is er sinds kort een nieuwe compactere slaapoplossing voor de camping.

Kampeer inpaktip 3:
Kampeer inpaktips Human-ComfortAls je in het bezit bent van een trekhaak en een fietsendrager maar geen fietsen mee neemt op vakantie kun je eenvoudig een grote waterdichte tas bevestigen achterop de fietsendrager. Hierin kunnen dan de slaapartikelen worden opgeborgen en is er meer ruimte in de auto. Een voorbeeld (ontstaan in de praktijk)

 

 

Kampeer inpaktip 4:
Vaak wordt voor het hele gezin een slaapoplossing aangeschaft. Kinderen zijn vaak lichter en hebben aan een mat van 5 cm dikte (eventueel met een matrashoes) genoeg. Voor de ouders zou de 10 cm dikke mat kunnen worden aangeschaft en voor de kinderen een dunnere variant. Tevens is dit handiger als de kinderen een keer zonder ouders op kamp gaan en een eenvoudig slaapmatje nodig hebben.

Comfortabel kamperen met Human-Comfort: luxe slaapmatten, vierseizoenen slaapzakken, sterke luchtbedden en comfortabele reiskussens voor een comfortabele kampeervakantie.