Human-Comfort: Demonstratie en informatiedagen

Human-Comfort demonstratiedagen

Slapen op de camping is voor velen genieten van de buitenlucht, een natuurlijke omgeving en weg van het dagelijkse ritme. Genieten dus! Maar er zijn ook kampeerders die er tegen op kunnen zien dat het heerlijke bed thuis 1000 kilometer verderop staat. Helaas is het onmogelijk om dat bed mee te nemen achter in de auto.

Anno 2016 zijn er door verschillende fabrikanten vele oplossingen bedacht die het comfort van dit bed thuis wél benaderen. Naast de traditionele luchtbedden is er inmiddels een ruim aanbod van compacte luxe bedden die wel degelijk mee kunnen in, op of achter de auto.

Human-Comfort, fabrikant van slaapmatten, slaapzakken en luchtbedden heeft verschillende oplossingen ontwikkeld en regelmatig worden er informatiedagen gegeven waar deze comfortabele slaapoplossingen voor de camping uitgeprobeerd kunnen worden.

Voor de aankomede periode zijn er diverse demonstratie dagen bij verschillende kampeerspeciaalzaken. Tijdens deze dagen kunnen de verschillende slaapmatten en luchtbedden getest worden en wordt er advies gegeven over de verschillen tussen de slaapmatten, luchtbedden en matrashoezen. Ook wordt er uitleg gegeven over de productie van een slaapmat en welke keuzes er zijn gemaakt alvorens het product in de winkel ligt.  Uiteraard worden ook de laatste noviteiten getoond.

Aankomende demonstratie dagen:

Zaterdag 14 mei 2016: Hendriks Kampeerwereld, Ermelo (www.kampeerwereld.nl ) Maandag 16 mei 2016: Bax Totaalrecreatie, Bergeijk (www.baxtotaalrecreatie.nl )
Zondag 22 mei 2016: Karsten TravelStore, Zwaag (www.karstentravelstore.nl)
Zondag 3 juli 2016: Karsten TravelStore, Zwaag (www.karstentravelstore.nl)