Business class op de camping

Extra brede slaapmat met matrashoes

Extra brede slaapmat met matrashoes

Slapen zoals thuis, of zelfs beter?

Breed, breder, breedst
De uitdaging voor de ontwerpers van Human-Comfort is de kampeerder het zelfde slaapgenot te geven zoals thuis. Bij de ontwikkeling van de laatste noviteit is het ontwerpersteam er in geslaagd het breedste éénpersoons comfortabele slaapproduct voor de camping te maken. Daarom kan deze de slaapmat Atur met matrashoes met traagschuim ook gerust thuis gebruikt worden als logeerbed. Alhoewel de slaapmat erg breed is, zal hij toch in vele binnententen passen. Vaak wordt een hoog luchtbed gebruikt die door de ronde en schuine vormen van de tent veel ruimte in neemt en meer midden in de tent geplaatst moet worden. De slaapmat is lager en kan hierdoor verder in de hoeken worden geschoven.

Zelfopblaasbare mat met zachte hoes
De slaapmat Atur is 91 cm breed en 10 cm dik. De mat is uitgevoerd met twee ventielen waardoor de mat zich snel vol zuigt en ook weer snel leeg kan lopen. Optioneel is een matrashoes verkrijgbaar met een zachte fleece laag en een topper van traag schuim. Als slecht slapen het excuus is om niet te gaan kamperen is dit vanaf nu verleden tijd. De matrashoes heeft de mogelijkheid om te koppelen waardoor een tweepersoonsbed ontstaat van 182 cm breed.

Slapen in de foetushouding
Door deze enorme brede mat kunnen ook lange kampeerders lekker slapen als zij slapen in de zogenaamde foetushouding. Vaak is slapen met opgetrokken knieën lastig als men op een smalle mat slaapt. Maar met deze brede mat is dit geen probleem en kunnen zelfs de langste kampeerders zichzelf vrijuit bewegen in bed.

Verschillende maten koppelen
Human-Comfort heeft veel verschillende maten slaapmatten. Het is ook mogelijk om twee maten aan elkaar te koppelen met de connectie banden van de matrashoezen. Zo kan een mat van 65 cm of 76 cm eenvoudig gekoppeld worden aan de brede slaapmat van 91 cm. Hierdoor kan men afhankelijk van de behoefte het ideale bed creëren. “Kramperen” is met deze nieuwe vinding verleden tijd geworden.

Meer informatie over deze hoes: Matrashoes 90XL

Verkrijgbaar vanaf deze week bij de betere kampeerspeciaalzaken voor € 149.95 voor de slaapmat en de matrashoes met traagschuim € 82.95